Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tlf.: 36417210

Miljø​

Et godt og sikkert arbejdsmiljø

Livet som håndværker er godt, men ikke ufarligt. Af gode grunde er der flere sikkerhedsforskrifter, der skal overholdes – og det bliver de naturligvis, uanset hvor meget en opgave haster. Erfaringen viser i øvrigt, at ulykkesraten stiger med travlheden.

Derfor er det vigtigt både at overholde de gældende arbejdsregler og bruge sin sunde fornuft – herunder sige nej til den tarzan-kultur, der tidligere har præget danske arbejdspladser.

Vi passer godt på vores medarbejdere

Hos Gorm Larsen & Søn lægger vi stor vægt på et godt og sikkert arbejdsmiljø, som lever op til gældende lovkrav. Og fx får nye medarbejdere en grundig instruktion om sikkerhed, før de bliver sendt ud på opgaver. Desuden får de en indgående orientering af vores arbejdsmiljørepræsentant om, hvordan man agerer på en byggeplads – og hvordan man passer på hinanden.

Størst mulig sikkerhed

Vi har fokus på arbejdsmiljø i alle projekter. Alt arbejde bliver risikovurderet, og vi tager højde for nedslidning samt belastningsskader, når vi planlægger en opgave.

​Når vi arbejder, har vi derfor både fokus på et resultat, som vores kunder bliver fuldt tilfredse med og vores medarbejderes sikkerhed.​

​40 års jubilæum

​DI Byggeri

​Vi er medlem af DI Byggeri.

​Åbningstider

​Man - Tors fra kl. 07:00 til 15:00

​Fre fra kl. 07:00 til 14:30

Weekend: LUKKET

​Kontakt

​GORM LARSEN & SØN

Fabriksparken 42

2600 Glostrup

Tlf.: 36417210

E-mail: gls@gls-as.dk

CVR: 14049800