Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tlf.: 36417210

Forsikringsskader​

Hos Gorm Larsen & Søn A/S har vi stor erfaring med udførsel af alle typer bygningsskader for flere af Danmarks største forsikringsselskaber.

Vi har kontrakt med flere af Danmarks største forsikringsselskaber i forbindelse med udførsel af forsikringsskader.

Vi har hos Gorm Larsen & Søn A/S specialiseret os i at udføre alle faserne i forbindelse med en bygningsskade fra den første kontakt til forsikringstager inden for 1. time fra modtagelse af skaden og efterfølgende besigtigelse og opstart på udførsel af skaden inden for kort tid.

Vi har 3 stk. konduktører der er uddannede som håndværkstaksatorer. Konduktørerne varetager skaderne for forsikringsselskaberne fra start til slut og varetager forsikringstagers dækning i forhold til de gældende betingelser for forsikringstagerens forsikringsselskab. Konduktørerne har bemyndigelse til at aftale kontanterstatning, tage stilling til afskrivning og selvrisiko samt efterfølgende afregne afskrivning og kontanterstatning direkte med forsikringstager for forsikringsselskabet.

Vi har meget stor erfaring med udbedring af forsikringsskader og har til dato udført mere end 12.000 forsikringsskader. Vi takserer og udfører forsikringsskader i alle prisklasser lige fra en lille indbrudsskade til store vand, brand, svampe og stormskader.

Vi tilbyder at udføre alle forsikringsskaderne i hovedentreprise, vi har samarbejde med alle håndværksfag samt skadesfirmaer der udfører skadestop, fugtmålinger, affugtning, flytning og opbevaring af indbo ved genhusning, skimmelsanering og kontrol af skimmelsanering.

Alle vores konduktører og udvalgte medarbejdere efteruddannes løbende i forsikringsskader ved, skimmel, fugt i byggerier, rentabilitet, betingelser m.v.

Forsikringsselskabernes foretrukne skadesplatform er Scale Point. Hos Gorm Larsen & Søn A/S har vi sammenlagt mere end 25års erfaring med brugen af Scale Point. Vi har arbejdet med Scale Point siden 2005.

Hvis du har en forsikringsskade og har brug for en pålidelig og et professionelt firma til udførsel af din forsikringsskade fra start til slut er Gorm Larsen & Søn A/S din professionelle partner til udførsel af din skade.​

​40 års jubilæum

​DI Byggeri

​Vi er medlem af DI Byggeri.

​Åbningstider

​Man - Tors fra kl. 07:00 til 15:00

​Fre fra kl. 07:00 til 14:30

Weekend: LUKKET

​Kontakt

​GORM LARSEN & SØN

Fabriksparken 42

2600 Glostrup

Tlf.: 36417210

E-mail: gls@gls-as.dk

CVR: 14049800