Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tlf.: 36417210

Byg garanti​

Vi er medlem af DI Byggeri –
det sikrer dig en betryggende Byg Garanti

Da Gorm Larsen & Søn er medlem af DI Byggeri, er du som privatkunde sikret en betryggende 3-års garanti på den håndværksmæssige kvalitet af vores arbejde. Garantien dækker både nybygninger, ombygninger, tilbygninger eller reparationer. Bemærk, at ansvaret for kvaliteten af selve materialerne ligger hos producenterne, men vi benytter naturligvis kun leverandører, der leverer solide og holdbare produkter.

DI Byggeris garantiordning omfatter ca. 4.200 murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere over hele landet.

Garantien dækker op til 150.000 kr.

Garantiordningen koster dig ikke ekstra, men sikrer dig et beløb til udbedring af eventuelle fejl op til 150.000,- kr. inkl. moms pr. byggesag – op til 3 år for synlige fejl og op til 10 år for skjulte fejl og mangler.

Garantien er gratis og en rigtig god sikkerhed”


Hurtig og smidig sagsbehandling

Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, får du direkte adgang til Byggeriets Ankenævn og hjælp og rådgivning til sagen. Det betyder hurtig sagsbehandling, fordi du undgår den traditionelle sagsgang gennem retssystemet, som er både tung, langsommelig og dyr.

​​Derfor, vær på den sikre side, og få dit projekt udført professionelt af Gorm Larsen & Søn under BYG Garanti-ordningen.​

​40 års jubilæum

​DI Byggeri

​Vi er medlem af DI Byggeri.

​Åbningstider

​Man - Tors fra kl. 07:00 til 15:00

​Fre fra kl. 07:00 til 14:30

Weekend: LUKKET

​Kontakt

​GORM LARSEN & SØN

Fabriksparken 42

2600 Glostrup

Tlf.: 36417210

E-mail: gls@gls-as.dk

CVR: 14049800