Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tlf.: 36417210

Gorm og duerne er på toppen

19. april 1974 betalte Gorm Larsen 80 kroner på Københavns Rådhus og fik sit næringsbrev med ud i solen. Gorms drøm om at blive selvstændig var på vej til gå i opfyldelse.

Dengang var der ikke tænkt 40 år frem i tiden, og slet ikke på det nu forestående 40-årsjubilæum. Så når Gorm Larsen fortæller om den spæde start, skinner det igennem, at han er stolt i en tid, hvor konkurser og efterveerne af finanskrisen stadig ses.

40 års udvikling

Kodeordene har gennem de sidste 4 årtier udviklet sig i takt med tiden og teknologien. Gennem alle årene har strategien været selv at stå for hovedentreprisen. Altid med dygtige medarbejdere og de bedste underleverandører. Samtidig er det gennem de seneste 40 år lykkes at integrere utallige unge lærlinge.​

Hovedentreprise og kompetence har fået IT og nyere maskinel med ombord, samtidig med at høj kvalitet og overholdelse af aftaler altid har været og stadig er et must. Samt altid at aflevere til tiden. Dette sidste er en vigtig del af firmaets DNA.​

Altid aflevere til tiden

Det er nemlig her, vi finder en af grundene til succesen. For i dag er Gorm Larsen & Søn et familiefirma, der med en organisk vækst har udviklet sig til et af de mest stabile og respekterede i byggebranchen. Og Gorm kan ærekært fortælle, at hans firma aldrig har modtaget en dagbod.

Måske netop derfor kan Gorm se tilbage og frem på opgaver for adskillige kommuner, forsikringsselskaber og pensionskasser. For netop de punktlige leveringer har resulteret i mange tilbagevendende og tilfredse kunder. Bedre anbefaling fås næppe i byggebranchen.

For nylig tikkede der en mail ind med ordlyd om hjælpsomme og behagelige personer, godt styret af Gorm Larsen & Søn. Den blev ikke gemt af vejen, men printet og hænger nu i kantinen på Fabriksparken 42.

Familien
En ting som er vigtigt for Gorm Larsen er, at han har opbygget et familiefirma med en klar rollefordeling. Gorm er i dag stadig en del af den daglige drift, men slipper aldrig håndværket og er derfor ofte ude på opgaver.

Det sociale ansvar har alle dage ligget Gorm Larsen på sinde, og i dag sidder Gorms hustru Pia – ud over at passe kontoret – bl.a. i Det lokale Beskæftigelsesråd i Albertslunds Kommune.​

Pias engagement er medvirkende til, at Gorm Larsen & Søn har et godt samarbejde med det lokale jobcenter, hvilket er vigtigt i en tid, hvor social ansvarlighed er på dagsorden. Og hun tager sig også af sponsorater af lokale unge atleter.

Sønnen Christian, der med årene er blevet firmaets ansigt udadtil, er medejer og deler i dag direktørtitel med Gorm. Christian er uddannet tømrer, og er ved siden af arbejdet solidt placeret i bestyrelsen for Dansk Byggeri i Region Hovedstaden.​

Fremtiden
Det er planen, at Christian overtager virksomheden, når Gorm om to år trækker sig tilbage. Men først skal de første 40 år fejres med stor reception.

Tilbage på Københavns Rådhus sidder duerne trygt oppe under dueslaget. For også der har Gorm Larsen & Søn haft en finger med i spillet. Og det havde Gorm helt sikkert heller ikke forestillet sig, da det hele begyndte for snart 40 år siden.​

​40 års jubilæum

​DI Byggeri

​Vi er medlem af DI Byggeri.

​Åbningstider

​Man - Tors fra kl. 07:00 til 15:00

​Fre fra kl. 07:00 til 14:30

Weekend: LUKKET

​Kontakt

​GORM LARSEN & SØN

Fabriksparken 42

2600 Glostrup

Tlf.: 36417210

E-mail: gls@gls-as.dk

CVR: 14049800