Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tlf.: 36417210

Om- & tilbygning​

Om- og tilbygning

for private og virksomheder

De fleste byggeprojekter er bekostelige. Det gør det ekstra vigtigt at overlade opgaven til en håndværksvirksomhed, der har arbejdet med tilsvarende projekter, og som ved, hvad de har med at gøre. Og som kan rådgive om, hvilke løsninger der vil passe jer bedst, og som samtidig øger værdien af jeres bolig eller erhvervsejendom.

Lang erfaring sikrer dig den rigtige løsning

Hos Gorm Larsen & Søn er vi eksperter inden for modernisering af køkkener, badeværelser, lejligheder og villaer samt udskiftning af tage og vinduer. Vi tager os af både små og store opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder.

”Vi lytter, inden vi arbejder –

og så tager vi fat!”

Med vores omfattende erfaring, dygtige håndværkere og byggeledere – og ikke mindst vores avancerede projektstyring – er vi i stand til at give professionel vejledning, uanset hvilken type opgave, bygningen skal lægge ryg til.

Vi lytter gerne til dine egne ideer, og hvis du mangler inspiration, kan du se frem til forslag, der matcher dine behov.

Vi tilbyder hovedentreprise, hvor vi tager os af kontakten til alle underleverandører både før og under projektet, så du kan være sikker på, at alt bliver håndteret problemfrit.

Nøje gennemgang med kritiske briller

Ved afslutningen af opgaven udfører vi en omhyggelig gennemgang for at sikre, at alt er i orden og opfylder dine forventninger.

Start dit byggeprojekt med en uforpligtende snak og uddybning af projektet. Vi garanterer, at du bliver inspireret.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på 36 41 72 10

​40 års jubilæum

​DI Byggeri

​Vi er medlem af DI Byggeri.

​Åbningstider

​Man - Tors fra kl. 07:00 til 15:00

​Fre fra kl. 07:00 til 14:30

Weekend: LUKKET

​Kontakt

​GORM LARSEN & SØN

Fabriksparken 42

2600 Glostrup

Tlf.: 36417210

E-mail: gls@gls-as.dk

CVR: 14049800