Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tlf.: 36417210

GORM LARSEN & SØN 1974-1924

Gorm Larsen & Søn 1974-2024

I 1974 lagde snedkersvend Gorm Larsen et frø i jorden, som skulle vise sig at være levedygtigt og fremsynet. Og jo, det kan frø sagtens være i eventyr. Det lille frø har siden udviklet et stærkt rodsystem, og derfor kan virksomheden Gorm Larsen & Søn i 2024 fejre sit 50-års jubilæum i god og stabil vækst.

Fra fejedreng til ejermandTre år efter at Gorm startede sin virksomhed, kom en ny rask tømrersvend til verden – så frisk og rørig, at vi med ét hop formår at springe frem til den dag i ’95, hvor Christian starter som fejedreng hos Gorm.

En lun oktoberdag er han med på en tagudskiftning i Hareskoven, kigger ud på verden: ”Fedt, det her - jeg skal være tømrer.”

I ’99 får Christian sit svendebrev, og i 2001 starter han på fuld tid som menig tømrersvend hos Gorm Larsen, der nu tilføjer ordene ”& Søn” til firmanavnet.

Siden fulgte Københavns Erhvervsakademi, som med fremtidsrettede fag lagde spiren til den teknologiske udvikling, som Gorm Larsen & Søn har gennemgået, ikke mindst siden Christian i 2017 overtog virksomheden.

I dag er alle forretningsprocesser datadrevne, og der er styr på alle forespørgsler, tider og aftaler, hvilket bekræftes af glade og tilfredse kunder blandt målgrupperne: pensions- og forsikringsselskaber samt kommuner, virksomheder og private.

Nye skud på stammen
Næste generation Gorm Larsen & Søn er sikret med sønnen William, der fik sit svendebrev i ’23.

Også Christians datter, Lærke, har været meget med far på arbejde og er i dag en habil handywoman, men tømrerfaget er ikke lige hende: ”Det skal være noget med mad…”.

Christians kone Maria er også en uundværlig del af Gorm Larsen & Søn, hvor hun bl.a. varetager centrale administrative opgaver og lige så vigtigt: finder tid til at håndtere frokostordningen.

Jubi-Larsen – 50 årringe stærkere

Gorm Larsens frø står i dag 50 årringe stærkt, i god vækst og parat til at tackle en fremtid, der udover avanceret teknik og IT bl.a. inkluderer diversitet, mangfoldighed og AI – og det er vel ikke så ringe en bedrift af et lille tømrerfrø …

​40 års jubilæum

​DI Byggeri

​Vi er medlem af DI Byggeri.

​Åbningstider

​Man - Tors fra kl. 07:00 til 15:00

​Fre fra kl. 07:00 til 14:30

Weekend: LUKKET

​Kontakt

​GORM LARSEN & SØN

Fabriksparken 42

2600 Glostrup

Tlf.: 36417210

E-mail: gls@gls-as.dk

CVR: 14049800